Alin Bondar: “Un meci frustrant pentru noi”

 Foto: cjsport.ro

Foto: cjsport.ro

Echipa de handbal feminin a Clubului Sportiv Universitatea Cluj a cedat la un singur gol, scor 27-28, victoria din meciul de pe teren propriu cu CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud. Meciul a avut loc sâmbătă, 9 februarie și a contat pentru etapa a 16-a a Ligii Florilor.

Partida din Sala Sporturilor „Horia Demian” a fost una echilibrată și cu un ritm bun de joc, însă Bistrița a decis soarta partidei în ultimele 10 secunde, când Măzăreanu a apărat aruncarea lui Andra Moroianu iar Diana Lazăr a fost blocată în ultima secundă.

„Un meci frustrant pentru noi….un meci în care, deși putem spune că am avut o evoluție mai bună, rezultatul la final a fost același, adică am pierdut toate punctele puse în joc. Ca minusuri: încă nu reușim să rezolvăm problemele din jocul de apărare sau nu am reușit în primele 20 de min, pentru că în repriza a doua am fost mulțumit de echipa noastră în apărare. Este păcat pentru că reușim să marcăm destul de mult dar luăm și mai mult! Jocul nostru este la extreme: avem atac de cupe europene și apărare de divizia B! Plusuri: atmosfera din sală, mai ales în repriza a doua, atunci când jucătoarele noastre s-au simțit împinse de la spate de publicul clujean. Țin să le mulțumesc pentru că în momente atât de grele pentru noi reușesc să ne fie alături!”, a subliniat tehnicianul handbalistelor universitare, Alin Bondar.

Următorul meci pentru „studente” este programat în Cupa României, duminică, 17 februarie, în deplasare la CSU Știința București.

Comments

comments