Alin Bondar: „Am avut probleme foarte mari la finalizare”

 Sursă foto: CJsport.ro

Sursă foto: CJsport.ro

Echipa de handbal feminin a Clubului Sportiv Universitatea Cluj-Napoca a jucat prima etapă din returul Ligii Florilor pe teren propriu. Etapa a avut loc sâmbătă, 27 ianuarie, de la ora 16:00 contra formației CS Măgura Cisnădie, rezultatul final fiind 28-23 (16-16) pentru oaspete.

„Nu putem spune că a fost un joc extraordinar de rău, dar, din păcate, am avut probleme foarte mari la finalizare. Nu are rost să căutăm scuze sau motive acum. Urmează un meci foarte greu și trebuie să uităm ce a fost cu Măgura Cisnădie pentru a ne putea concentra pe ce avem de făcut sptămâna aceasta”, a spus Alin Bondar.

Raluca Petruș a marcat cele mai multe goluri pentru Universitatea Cluj, opt, iar de la Măgura Cisnădie s-a remarcat Oana Apetrei cu opt goluri. Pentru echipa din Cluj-Napoca au mai marcat: Ani-Senocico 5, Boian 3, Lazăr 2, Berbece 2, Vălean 2 și Chintoan 1. La finalul acestei etape, „studentele” rămân pe locul 11 cu 11 puncte, iar echipa din județul Sibiu a urcat pe locul 3 cu 28 de puncte.

Următorul meci pentru handbalistele lui Alin Bondar va avea loc în deplasare cu penultima clasată, CS Rapid USL Metrou București, în 3 februarie.

Comments

comments