„Alb-negrele”, învinse de SCM Rm. Vâlcea

 Foto: facebook FRH

Foto: facebook FRH

Ultimul meci al etapei a 14-a din Liga Florilor a consemnat întâlnirea dintre SCM Râmnicu Vâlcea și ”U” Cluj. Partida s-a desfășurat miercuri, 31 martie, în „Sepsi Arena” din Sfântu Gheorghe. Meciul s-a dovedit a fi unul foarte greu pentru handbalistele Universității Cluj. Cu toate că nu a fost deloc ușor ca fetele să țină pasul cu echipa adversă, pe parcusul jocului acestea au prins mai multă încredere, însă s-a observat diferența în ultimele 10 minute, atunci când după numeroase încercări, nu au reușit să țină pasul cu oltencele.

În final, ”U” Cluj a cedat cu 28-35 (15-17) în fața echipei SCM Râmnicu Vâlcea, marcatoarele echipei noastre fiind: Diana Lazăr 6 goluri, Florina Chintoan 6, Florența Ilie 6, Rebeca Necula 5, Raluca Nicolae 4 și Corina Cordoș 1.

Antrenorul handbalistelor universitare, Sebastian Micola, a declarat la finalul partidei următoarele:

La acest meci nu m-a mulțumit absolut nimic. Apărare nu am avut, doar atacul a mers cât de cât ok. Am avut o primă repriză în care am fost acolo lângă ei, dar se putea mai mult.

În următoarea rundă, ”U” Cluj va întâlni pe SCM Craiova, marți, 6 aprilie, de la ora 14:45 în Sala Polivalentă din București.

Comments

comments