Adi Ungur participă la un Futures de 25.000$ în Italia

 Foto: Daniel Rus

Foto: Daniel Rus

Tenismenul legitimat la Clubul Sportiv Universitatea Cluj, Adrian Ungur, participă în perioada 27 martie-2 aprilie, la Turneul „Santa Margherita Di Pula”, al șaselea turneu futures din circuitul ITF, dotat cu premii de 25.000 de dolari, din Italia. Adi Ungur îl va întâlni în primul tur pe italianul Matteo Viola.

La turneul de săptămâna trecută, tenismenul universitar a jucat în semifinalele competiției, unde a fost învins cu 6-3, 6-4 de Andrea Basso. Tot o semifinală a prins și clujeanul Alex Jecan, legitimat la ”U”, care a jucat cu Vasile Antonescu la dublu în Futuresul de săptămâna trecută de la Umag, Croația.

Un alt tenismen legitimat la Universitatea Cluj, Mihnea Lorin Ștefan Turcu, participă în această perioadă la două Turnee Futures în Indonezia. La cel din această săptămână, „Combiphar Indonesia Open 2017” este al patrulea turneul futures din Indonezia și este dotat cu premii de 15.000$. Sportivul clujean a pierdut în calificări cu 6-3, 6-4 în fața indonezianului Hendrawan Susantto.

Comments

comments