8 medalii pentru patinatorii de la „U” Cluj în Cupa României

Sportivii Clubului Universitatea Cluj au încheiat Cupa României pe probe și poliatlon la patinaj viteză pe role de la Brașov, cu un bilanț de 6 medalii de argint și 2 de bronz.

Răzvan Militaru s-a clasat pe locul al doilea în toate cele trei probe, 500, 1.000 și 1.500 de metri și a ocupat aceeași poziție la poliatlon. La rândul ei, Raluca Ștef a venit a doua la probele lungi de 1.000 și 1.500 de metri, respectiv a treia la 500 de metri și a cucerit medalia de bronz la poliatlon.

„Această ediție a Cupei României s-a dovedit dificilă în primul rând prin dimensiunea pistei, doar 250 de metri, cu suprafață de beton nevopsit și spre deosebire de traseele similare de viteză, fără turnante supraînălțate, caracteristici care au reprezentat dificultăți suplimentare pentru sportivii noștri. În aceste condiții sunt foarte mulțumit de prestația Ralucăi și a lui Răzvan, mai ales că au concurat la Brașov la doar o zi după sosirea de la Inzell unde au patinat pe gheață. În plus a fost și un antrenament bun în vederea sezonului care va debuta în toamnă.” – a declarat la finalul competiției antrenorul Gheorghe Pîrv.

Comments

comments