Voleibaștii au cedat greu la Craiova

 Foto: Ionuț Greere/ Sportul Doljean

Foto: Ionuț Greere/ Sportul Doljean

Gruparea de volei masculin a Universității Cluj a pierdut meciul din deplasare cu SCMU Craiova din etapa a 2-a a Diviziei A1, scor 3-0. În ciuda faptului că nu au câștigat niciun set, sportivii pregătiți de Romeo Lotei au făcut o figură frumoasă în Bănie. Aceștia au cedat primul set cu 25-20, pe al doilea cu 25-13, în timp ce pe ultimul au fost aproape să-l câștige, după ce au condus cu 22-23. În final, Craiova s-a impus și în setul al treilea, scor 25-23.

„A fost un meci, așa cum ne așteptam, foarte greu, dar ne-am vândut pielea scump. Dacă reușeam să eliminăm câteva greșeli, puteam să venim acasă cu cel puțin un set. Așteptăm momentul în care se va întâmpla minunea și pentru noi, nu mai era mult să se întâmple, poate data viitoare. Așteptăm să vină cât mai multă lume sâmbătă la sală să încurajeze echipa ca să evolueze la un nivel cât mai înalt ”, a declarat managerul voleibaliștilor universitari, Bogdan Ungureanu.

În runda următoare, ”U” Cluj primește vizita celor de la CSM București. Partida este programată sâmbătă, 22 octombrie, de la ora 17:00, în Sala Sporturilor „Horia Demian”.

Comments

comments