Voleibaliștii au obținut un punct la Dej

Sala Sporturilor din Dej găzduiește meciurile din cadrul Turneului 1 al fazei a doua din Divizia A1 la masculin pentru locurile 5-8.

Echipa de volei masculin ”U” Cluj a întâlnit ieri în primul meci al turneului, pe gazdele de la CS Unirea Dej. Romeo Lotei a făcut deplasarea la Dej cu un lot de șase sportivi și, deși au condus cu 2-0, banca tenică scurtă s-a văzut, astfel că au cedat următoarele trei seturi, scor final 2-3 (25-21, 26-24, 20-25, 14-25, 13-15).

Principalul marcator al formației noastre a fost Vlad Negrean care și-a trecut în cont 22 de puncte, fiind urmat de Marius Ciortea cu 11 puncte și Claudiu Iov, autor a 10 puncte.

Astăzi de la ora 14:00, „alb-negri” vor juca în compania celor de la CS Știința Explorări Baia Mare, iar o victorie în această partidă poate asigura în mare măsură clasarea pe locul 7 la final de campionat. Meciul va fi arbitrat de cuplul de arbitrii Ionuț Buciu – Bogdan Bărdășan, observator FRV fiind Gheorghiță Mitrașcă și poate fi urmărit pe pagina de facebook a echipei CS Unirea Dej.

Comments

comments