Voleibalistele au cedat acasă, băieții au câștigat în deplasare

 Foto: Ștefan Martinescu

Foto: Ștefan Martinescu

Sâmbătă, 4 februarie, echipele de volei din cadrul Clubului Sportiv Universitatea Cluj au susținut meciurile din întrecerile în care evoluează. Voleibalistele au primit vizita liderului Diviziei A2 Vest, UVT Agroland Timișoara, în fața căreia au cedat categoric cu scorul de 0 la 3 (21-25, 23-25, 13-25).

„Fetele noastre s-au culcat pe laurii promovării și s-au relaxat prematur. Este o înfrângere de orgoliu dar care nu afectează șansele de promovare. Vom încheia sezonul regulat pe locul 2 în serie după care urmează turneul de promovare care începe de la 0”, a declarat Constantin Parâia, managerul echipei feminine de volei a CS ”U”.

La masculin, Universitatea Cluj a jucat în cadrul etapei a XVI-a a Diviziei A1 pe terenul ultimei clasate VCM PLS Piatra Neamț. „Studenții” antrenați de Romeo Lotei au reușit să-și revină de la 2-0 și să obțină victoria în cinci seturi, scor 3-2 (20-25, 17-25, 25-20, 25-23, 15-9). În următoarea etapă, voleibaliștii Universității Cluj vor primi vizita celor de la CS Știința Bacău. Partida este programată sâmbătă, 11 februarie, de la ora 17:00, la Sala Sporturilor „Horia Demian”.

Comments

comments