Victorie pentru handbaliști în meciul cu Tg. Jiu

 Foto: Ștefan Martinescu

Foto: Ștefan Martinescu

Sala Sporturilor „Horia Demian” a găzduit duminică, 22 aprilie, meciul dintre Universitatea Cluj și CSU Constantin Brâncuși Tg. Jiu, care a contat pentru etapa 18 a Diviziei A, seria B. Handbaliștii clujeni au obținut victoria la un gol diferență, 29-28, după ce la pauză aveau un avantaj de trei goluri, 15-12.

„A fost un meci destul de greu din prisma încărcăturii meciului, nu din altceva, pentru că noi dorim să câștigăm fiecare partidă. Scorul, cred eu, e un pic minicnos deoarece în ultimele opt minute am avut avans de șase goluri, dar pe fondul relaxării și introducerii jucătorilor care au evoluat mai puțin a rezultat diferența mai mică. Una peste alta, e bine că ne-am adjudecat victoria, suntem mulțumiți de cele trei puncte. Îmi felicit băieții pentru că au dorit din nou să își depășească valoarea și că ne-am adjudecat victoria”, a spus Ioan Ani-Senocico, tehnicianul „studenților”.

Obținând cele trei puncte la finalul meciului, clujenii s-au apropiat la trei puncte de locul doi, deținut de echipa din Tg. Jiu. Astfel, ”U” are 33 de puncte, iar CSU C-tin Brâncuși Tg. Jiu are 36 de puncte. Următorul meci pentru handbaliștii universitari este programat pe 29 aprilie în deplasare cu CSM Școlar Reșița.

Comments

comments