Victorie la Sibiu pentru handbaliști

Echipa de handbal masculin a CS Universitatea Cluj a jucat etapa 17 din Divizia A, seria B, în Sala Polivalentă din Sibiu contra formației locale, HC Sibiu. Meciul a avut loc duminică, 15 aprilie, iar „studenții” au câștigat la două goluri diferență, 30-28 (12-15).

„A fost un meci foarte greu și foarte echilibrat în care ne-am adjudecat victoria pe final de joc. Mă bucur foarte mult pentru acest lucru și vreau să felicit băieții că au dat dovadă de voință, în primul rând, și cred că acest meci l-am câștigat cu pregătirea fizică superioară față de cei din Sibiu. Nu trebuie să ne culcăm pe-o ureche doarece ne așteaptă un meci dificil cu ocupanta locului 2, dar sper într-un meci foarte bun și să ne adjudecăm cele trei puncte. Țin să mulțumesc părinților de la Rm. Vâlcea care au venit în număr mare și m-au susținut și ne vor susține în continuare. Se pare că băieții de la ”U” le-au intrat la suflet și le mulțmim încă o dată pentru suport și îi așteptăm și la alte meciuri”, a declarat Ioan Ani-Senocico, tehnicianul „alb-negrilor”.

La finalul etapei, universitarii clujeni ocupă locul trei cu 30 de puncte, iar HC Sibiu se află pe poziția cinci cu 24 de puncte. „Lupii”, cum îi place să-i alinte antrenorul, vor juca pe teren propriu următorul meci contra echipei de pe locul doi, CSU Constantin Brâncuși Tg. Jiu, pe 22 aprilie.

Comments

comments