Victorie la final de tur pentru voleibaliști

 Foto: Brădeanu Photography

Foto: Brădeanu Photography

Etapa a IX-a, ultima din turul Diviziei A1 Masculin, a programat derby-ul județean dintre Clubul Sportiv Universitatea Cluj și CSM Câmpia Turzii. Partida a avut loc sâmbătă, 14 decembrie, în Sala Sporturilor „Horia Demian”. Victoria le-a aparținut „studenților”, care s-au impus cu 3-0, rezultatele pe seturi fiind 25-18, 25-23, 25-22.

Această victorie i-a urcat pe voleibaliștii universitari pe locul 7 și au acumulat opt puncte. În schimb, Câmpia Turzii rămâne ultima clasată, locul 10, cu un singur punct.

În aceeași zi au jucat și voleibalistele de la ”U” NTT Data Cluj în Sala Sporturilor „Horia Demian”. Adversarul universitarelor a fost CS Dinamo București, care a câștigat meciul cu 3-0 (25-23, 25-14, 25-17). ”U” NTT Data Cluj a coborât pe locul 9 cu nouă puncte, iar Dinamo rămâne pe locul doi și s-a apropiat la un punct de liderul CSM Volei Alba-Blaj.

Atât la masculin, cât și la feminin, aceasta a fost ultima etapă din tur și, oficial, Divizia A1 a intrat în vacanța de iarnă. Campionatul se va relua în 11 ianuarie 2020 cu prima etapă din retur. ”U” NTT Data Cluj va juca acasă cu Știința Bacău, iar echipa masculină va primi vizita voleibaliștilor de la Dinamo.

 

Comments

comments