Victorie importantă pentru voleibaliști

 Foto: Brădeanu Photography

Foto: Brădeanu Photography

Formația masculină de volei a CS Universitatea Cluj a primit duminică, 2 februarie, vizita sălăjenilor de la ACS Volei Municipal Zalău, într-un meci ce a contat pentru etapa a XIII-a a Diviziei A1. Voleibaliștii universitari au obținut una dintre cele mai frumoase și importante victorii din ultimii ani împotriva echipei din Zalău, cu scorul de 3 la 1, rezultatele pe seturi fiind: 25-19,  25-23, 20-25, 25-21.

„Felicit băieții pentru victorie și pentru dedicarea cu care au jucat și mai ales pentru faptul că nu s-au lăsat influențați de intimidările care au precedat acest meci. Nu avem prea mult timp pentru petrecere deoarece trebuie să rămânem concentrați la ce avem de făcut și pentru a atinge acest scop, pasul care urmează e cel puțin la fel de important”, a declarat managerul echipei noastre Bogdan Ungureanu.

În urma acestui rezultat, elevii pregătiți de Romeo Lotei acumulează 15 puncte și urcă pe locul 7 în clasamentul Diviziei A1, în timp ce zălăuanii rămân pe 3, cu 29 de puncte. Pentru Universitatea Cluj urmează un meci în deplasare, miercuri, 5 februarie, de la ora 17:00, pe terenul formației CS Știința Explorări Baia Mare.

Voleibalistele de la ”U” NTT Data au jucat sâmbătă, 1 februarie, pe teren propriu în compania campioanei CSM Volei Alba Blaj, în fața căreia au reușit să câștige un set. Meciul s-a încheiat cu scorul de 3-1, iar rezultatele pe seturi au fost: 25-19, 19-25, 25-13, 25-16. Partida a contat pentru runda a XVI-a a Diviziei A1.

Comments

comments