Victorie frumoasă cu Târgoviște pentru baschetbalistele ”U”

”U” Cluj a câștigat la limită, 53-52 meciul cu CSM Târgoviște disputat sâmbătă în Sala Sporturilor „Horia Demian” și contând pentru etapa a 17-a a Ligii Naționale de baschet feminin

După un prim sfert echilibrat, încheiat cu un avantaj de două puncte (17-15), fetele antrenate de Ioannis Koukos și Vlad Bota au reușit să se distanțeze consistent pe tabela de marcaj așa încât la pauză conduceau cu 10 puncte, 38-28.

În partea a doua a întâlnirii, târgoviștencele au pornit cursa de urmărire, adjudecându-și sfertul trei cu 14-6 pentru ca apoi, cu 10 secunde înainte de final, Irimia să înscrie pentru Târgoviște de la mare distanță micșorând diferența la doar un punct, 53-52, scor cu care s-a încheiat partida.

Korinne Campbell a fost din nou cea mai bună marcatoare a formației noastre cu 17 puncte, urmată de Alexandra Uiuiu cu 15 puncte și Ruxandra Diana Chiș cu 9 puncte.

Duminică, lucrurile s-au complicat pentru „studente” care au început greu meciul cu CSTBv CSU Olimpia Brasov și au intrat la pauza mare cu un deficit de 24 de puncte. În ciuda revenirii din sfertul trei, câștigat cu 24-8, clujencele au fost nevoite să se recunoască învinse cu 78-71.

Aceeași Korinne Campbell a înscris 22 de puncte în timp ce Alexandra Uiuiu a pus 16 puncte pe tabelă iar Rashida Timbilla a contribuit la scorul final cu 13 puncte.

Comments

comments