Victorie fără probleme în deplasare la handbal feminin

Universitatea Cluj s-a impus fără mari probleme în meciul disputat ieri, în deplasare, în compania echipei ACS Liviu Rebreanu Turda DivAF, contând pentru etapa a 8-a a Diviziei A Seria C la handbal feminin.

Partida s-a încheiat cu scorul de 29-25 (12-11) în favoarea lui ”U”, golurile formației noastre fiind marcate de: Andreea Bărbos 9, Corina Cordoș 6, Reka Tamas 4, Cristina Crețu, Larisa Șerban și Ana-Maria Stana câte 3 respectiv Alexandra Ploscar 1 gol. Au mai jucat Sofia Mureșan, Valeria Popovici, Gabriela Istratie, Maria Câmpean, Ioana Gherghe și Ștefania Pîrvulescu iar poarta a fost apărată de Mădălina Pușcaș și Maryna Dumanska.

La finalul acestei întâlniri, anternorul Ioan Ani Senocico a declarat pentru u-cluj.ro:

„A fost un meci pe care fetele l-au abordat cu un aer de vacanță și chiar dacă ne-am impus nu suntem mulțumiți de felul în care a fost tratată această partidă. Suferim în continuare la capitolul concentrare la finalizare și acest lucru ne costă. Urmează ultima etapă din tur și sper ca fetele să se mobilizeze, să facă un meci bun cu o altă abordare.”

În etapa a 9-a, „U” va juca vineri, de la ora 14, în sala Liceului cu Program Sportiv din Cluj-Napoca, cu echipa Centrului Național de Excelență din Râmnicu Vâlcea.

Comments

comments