Victorie fără dubii în restanța cu Rapid la baschet feminin

Universitatea Cluj a câștigat fără dubii restanța din etapa a 11-a a Ligii Naționale de baschet feminin, disputată miercuri, în deplasare cu Rapid București și și-a consolidat astfel poziția a 4-a în clasament.

Meciul s-a încheiat cu victoria fetelor noastre cu 87-61 (22-16, 20-16, 30-15, 15-14) și cu un adevărat recital Elisabeth Pavel, cea mai bună jucătoare a întâlnirii, cu 26 de puncte marcate, 16 recuperări și 4 pase decisive.

La finalul întrecerii antrenorul Ioannis Koukos a declarat pentru u-cluj.ro: „După cele câteva zile dificile din cauza virusului care a îmbolnăvit echipa, chiar nu știam cum vor evolua fetele în meciul de astăzi. Dar au jucat foarte bine. Nu numai din punct de vedere fizic dar și mental am fost acolo unde trebuie încă din primul minut ceea ce ne-a permis să obținem o victorie confortabilă. Felicit toate fetele pentru că a fost o plăcere să le urmăresc de pe marginea terenului. Acum trebuie să ne refacem cât putem de bine pentru că peste doar două zile avem un alt meci, de astă dată pe teren propriu.”

Celelalte puncte pentru ”U” au fost reușite de: Alexis Pana 11, Alexandra Uiuiu și Kincso Kelemen câte 10, Renata Kovacs 9, Veronika Liubinets 8, Roxana Popovici 7 și respectiv Mercedes Horvath, Delora Pricop și Laura Bota câte 2 puncte. Au mai jucat Ioana David și Maria Farago.

În runda a 12-a, ”U” va avea de trecut un examen mult mai dificil, sâmbătă de la ora 13, când va primi în Sala Sporturilor „Horia Demian” vizita echipei CSM CSU Constanța, formație neînvinsă în această ediție de campionat în care a adunat 10 victorii.

Comments

comments