Victorie cu Phoenix Galați pentru baschetbaliste

 Foto: Silviu Cristea Photography

Foto: Silviu Cristea Photography

Echipa feminină de baschet a CS Universitatea Cluj a câștigat cel de-al doilea meci de pe teren propriu din faza secundă a sezonului regulat din Liga Națională, scor 81-73 în fața celor de la Phoenix Galați. Pe sferturi, scorul a fost 21-20, 19-21, 18-11 șu 23-21. Astfel, prima repriză a stat sub semnul echilibrului, ”U” Cluj fiind afectată și de accidentarea rapidă a jucătoarei Adrianne Ross, tabela indicând la pauza mare 40-41.

La reluare, clujencele au fost mai montate și au realizat un avantaj de 6 puncte înaintea sfertului decisiv, scor 58-52. În ciuda unui act patru în care oaspetele au pus probleme, Universitatea s-a impus la sfârșit la o diferență de 8 puncte, obținând două victorii în primele trei meciuri din a doua fază a campionatului.

Principala marcatoare a grupării noastre a fost Taneisha Harrison cu 24 de puncte, fiind urmată de Gabriela Irimia și Dajana Butulija, ambele cu câte 14 puncte.

În etapa următoare, cea de-a patra, ”U” Cluj va evolua pe terenul celor de la ACS Sepsi SIC.

Formația masculină de baschet a clubului nostru a pierdut partida din prima etapă a fazei semifinale din Liga 1, scor 95-49 în deplasare cu Politehnica Iași.

Comments

comments