Victorie cu FCC ICIM Arad pentru baschetbaliste

 Sursă foto: Marius Jucan

Sursă foto: Marius Jucan

Echipa de baschet feminin a Clubului Sportiv Universitatea Cluj-Napoca a disputat meciul etapei a patra a Fazei II din Liga Națională pe teren propriu. Adversarele „studentelor” au fost baschetbalistele de la FCC ICIM CSB Arad.

Meciul a avut loc sâmbătă, 12 ianuarie, iar victoria i-a aparținut Universității Cluj, 74-70, scorul pe sferturi fiind 14-25, 16-12, 19-17, 25-16. Chiar dacă au fost conduse trei sferturi din meci, cea mai mare diferență fiind de 13 puncte, clujencele au recuperat în sfertul patru și nu au mai cedat conducerea partidei, câștigând jocul cu 74-70. În urma acestei victorii, CS ”U” Cluj a egalat echipa Phoenix Constanța, locul șase, la numărul de puncte, 15, dar rămâne pe locul șapte.

Arlesia Morse și Aleksandra Begenisic au fost coșgheterele partidei cu 25 de puncte, iar cea mai bună marcatoare de la echipa oaspete a fost Brankica Hadzovic cu 20 de puncte.

De cealaltă parte, echipa de baschet masculin a CS ”U” Cluj a pierdut în deplasare cu CS Municipal Târgu Mureș, 137-90, în ultima etapă a Fazei I din Liga Națională, Grupa C. Clujenii au încheiat Faza I pe locul nouă cu 19 puncte, fiind la egalitate cu CS Agronomia București, locul opt, și CN Aurel Vlaicu București, locul 10.

Comments

comments