Victorie clară a voleibalistelor în meciul cu Galați

 Sursă foto: Marius Jucan

Sursă foto: Marius Jucan

”U” NTT Data Cluj a disputat etapa a VIII-a a Diviziei A1 pe teren propriu în compania nou-promovatei CSU Belor Galați, acesta fiind ultimul meci de acasă pentru voleibalistele clujene din 2018. Jocul a avut loc ieri, 6 decembrie, de la ora 17:00 în Sala Sporturilor „Horia Demian”, iar universitarele au câștigat meciul cu 3-0.

În primele minute ale meciului, jocul a fost echilibrat, iar spre final „studentele” s-au distanțat și au luat primul set, 25-19. La începutul setului doi, echipa oaspete a preluat conducerea partidei, dar clujencele și-au revenit în atac și s-au dezlănțuit, câștigând cu 25-13 setul secund. Universitatea a dominat și setul trei, 25-10, și, astfel, a câștigat meciul, 3-0, care a urcat-o, pentru moment, pe locul cinci.

„Îi mulţumesc Moşului Nicolae că mi-a adus aceste trei puncte pe care eu mi le-am dorit din suflet. A fost dificil să le motivez pe fete pentru acest meci, dar m-am aşteptat la acest lucru deoarece atunci când ai un adversar mai slab nu intri motivat în joc, cum ar trebui. E important că rezultatul final e de partea noastră şi sunt foarte bucuroasă că am încheiat jocurile de pe teren propriu cu o victorie. Le mulţumesc spectatorilor că au venit să ne susţină şi că au adus jucării de pluş pe care le vom dona Casei de Copii Căsuța Bucuriei”, a declarat Luminiţa Trombiţaş, antrenorul echipei clujene.

Următorul meci al Universității va avea loc în 13 decembrie cu CS Știința Bacău, în deplasare.

Comments

comments