Victorie clară în Liga Națională de baschet feminin

Etapa a 9-a din Liga Națională de baschet feminin a consemnat o victorie clară a echipei Universitatea Cluj în meciul cu CSM Târgu Mureș, disputat joi la prânz în Sala Sporturilor „Horia Demian”. A fost 74-60 (21-12, 16-13. 19-15, 18-20) pentru fetele noastre care au condus ostilitățile pe tot parcursul acestora și au înregistrat astfel cea de a 5-a victorie în campionat.

La finalul confruntării antrenorul Ioannis Koukos a declarat pentru u-cluj.ro: „Începem anul acasă cu o victorie și chiar dacă nu a fost cel mai bun joc am reușit totuși să învingem clar. A fost o victorie firească dar consider că ar fi trebuit să evoluăm mai bine. Se pare că perioada sărbătorilor în care nu am avut meciuri ne-a mai tăiat din ritmul obișnuit dar avem destul timp să revenim la calitatea obișnuită a jocului nostru. Până atunci felicitări tuturor și așa cum le spun fetelor mereu, cerul este singura noastră limită.”

Punctele pentru ”U” au fost reușite de: Elisabeth Pavel 24, Veronika Liubinets 15, Alexis Pana 13, Kincso Kelemen, Alexandra Uiuiu și Renata Kovacs câte 5, Delora Pricop 4 și Roxana Popovici 3 puncte. Au mai jucat: Ioana David, Laura Bota și Mercedes Erika Horvath iar cele mai bune prestații ale partidei au fost completate de Veronika Liubinets cu 9 recuperări și Renata Kovacs autoare a 6 pase decisive.

În etapa a 10-a a Ligii Naționale de baschet feminin, ”U” va juca duminică 21 Ianuarie, în deplasare cu ACS Sepsi Sic Sfântu Gheorghe.

Comments

comments