Victorie clară la Reșița a handbalistelor de la ”U”

Meciul de duminică, din etapa a 19-a a Diviziei A Seria B, disputat la Reșița, s-a încheiat cu o victorie clară a handbalistelor de la ”U” Cluj.

Întâlnirea desfășurată în Sala Sporturilor din localitate le-a avut la timonă, pe toată durata ei, pe elevele lui Ioan Ani Senocico, cele care au luat un start lansat și s-au distanțat repede la 5 goluri, ecart care s-a transformat în scorul pauzei: 15-10. În condițiile în care antrenorii au rulat întreg lotul, diferența s-a mărit permanent după odihnă iar la final scorul a fost unul care nu mai are nevoie de alte comentarii: 32-16.

Pentru ”U” golurile au fost înscrise de: Larisa Șerban – 7, Diana Nichitean – 6, Bianca Zegrean – 4, Alexia Gherghe, Alexandra Dumitrașcu, Corina Cordoș, Alexandra Orșivschi, Ștefania Pîrvulescu, Bianca Lupașcu, Viorica Moisin câte 2 și Andreea Bărbos 1 gol.

Cu această victorie, ”U” și-a consolidat poziția secundă în clasament iar în etapa următoare, a 20-a, va primi miercuri, 6 aprilie, vizita echipei CSU Oradea, ocupanta locului 4 în ierarhia Diviziei A Seria B la handbal feminin.

Comments

comments