Victorie clară în al doilea derbi al Diviziei A la handbal feminin

 Foto: JFritz Fotograf

Foto: JFritz Fotograf

Cel de al doilea derbi al Seriei C a Diviziei A la handbal feminin s-a încheiat duminică la prânz, în Sala Sporturilor „Horia Demian”, cu victoria netă a echipei Universitatea Cluj care a trecut de ACS „Liviu Rebreanu” Turda DivAF cu 33-24 (16-13).

După partida cu CSM Deva am asistat din nou la un meci frumos cu faze spectaculoase și angajamente puternice din care, în două momente diferite, Cristina Crețu și Larisa Șerban s-au ales cu sângerări la nivelul nasului, ambele însă reluându-și locul în echipă după ce au primit îngrijiri medicale.

La finalul confruntării antrenorul Ioan Ani Senocico a declarat pentru u-cluj.ro: „A fost din nou un meci frumos în care însă singurul lucru care a contat a fost victoria. Suntem conștienți că nu mai avem voie să pierdem nici o partidă dacă vrem să ajungem la turneul final. Din păcate avem în acest moment 4 accidentări destul de serioase dar sper ca până la următorul meci să le recuperăm pe toate. Felicit fetele pentru că s-au capacitat la maxim în aceste două meciuri și cred că din fiecare am învățat câte ceva. Urmează puțină pauză în care ne vom recupera și apoi vom reveni cu forțe proaspete.”

Cu acest succes, ”U” și ACS „Liviu Rebreanu” Turda DivAF au făcut și schimb de locuri în clasament „studentele” ocupând acum poziția a doua datorită unui golaveraj superior.

Golurile formației noastre au fost marcate de: Cristina Crețu 10, Sofia Mureșan și Alexandra Ploscar câte 5, Iulia Sava 4, Mihaela Ani-Senocico și Sahra Racho câte 3 și respectiv Larisa Șerban, Alyssia Daroczi și Tea Câmpean câte 1 gol iar poarta a fost apărată de Mădălina Pușcaș secondată de Denisa Pop.

În etapa a 9-a a Diviziei A Seria C la handbal feminin ”U” stă din lipsă de adversar iar apoi, în runda a 10-a, va evolua duminică 11 februarie, în deplasare cu echipa Arena Târgu Mureș.

Comments

comments