Victorie în cinci seturi la Dej

Universitatea Cluj a obținut aseară, o victorie extrem de muncită după un meci care a durat aproape 3 ore și care a avut de toate: răsturnări de situație pe tabelă, faze electrizante, reușite individuale de excepție dublate de ratări incredibile, dar mai ales de multă dăruire de partea ambelor echipecare au dovedit că tradiția jocurilor-spectacol dintre ”U” Cluj și Unirea Dej are susținere deplină și pe parchet.

Meciul contând pentru etapa a 12-a a Diviziei A1 la volei masculin a fost unul echilibrat în care, deși a condus mai mult în primul set, ”U” s-a văzut depășită pe final, cu 25-23.

Elevii lui Vicențiu Dumitrescu și Romeo Lotei s-au revanșat însă în următoarele două adjudecate la 18 și respectiv la 21 după care au cedat aproape fără luptă setul 4 cu 25-14.

În „decisiv” dejenii au condus cu 9-5 moment în care ”U” a avut o serie de 4 puncte consecutive, a trecut la conducere pe tabele de marcaj și nu a mai cedat până la final încheind setul 5 cu 15-12 și partida cu 3-2.

Vlad Negrean a fost din nou cel mai bun marcatoral formației noastre cu 24 de puncte urmat de Claudiu Iov cu19, Mihai Popovici cu 10, Cătălin Neag și Alexandru Voinea cu câte 8, Vlad Moisa cu 4 și respectiv Radu Tănase cu 3 puncte. Trebuie remarcat și aportul la blocaj al lui Claudiu Iov care a reușit 7 astfel de procedee câștigătoare.

În etapa următoare, ”U” Cluj va întâlni sâmbătă, 22 ianuarie, de la ora 16, în Sala Sporturilor „Horia Demian” pe Știința București, ocupanta locului 9 în clasament, partidă care va putea fi urmărită și pe canalul nostru de Youtube „UCluj TV”.

Comments

comments