Vești excelente și după încheierea campionatului

Unul dintre cei mai buni antrenori din Liga Națională feminină de baschet a dovedit încă o dată că este pe deplin atașat simbolului „U” și Clubului Sportiv Universitatea. Ioannis Koukos, un tehnician de excepție și un caracter extraordinar, a decis să rămână la „U” încă un sezon, în care dacă privim cu atenție la cel recent încheiat, avem convingerea că echipa noastră de baschet feminin va continua traseul ascendent.

Sub comanda lui Koukos, fetele noastre au jucat, în acest sezon, finala Cupei României și, în condițiile în care a fost una dintre echipele cel mai puternic afectate de îmbolnăvirile cu Covid-19, a ocupat, la final, un meritoriu loc 7. Să nu uităm că înainte de declanșarea îmbolnăvirilor în rândul baschetbalistelor noastre echipa era pe o poziție foarte bună ceea ce ne face să privim cu mari speranțe spre un nou sezon cu Ioannis Koukos la timonă.

Cum spunea chiar antrenorul nostru, „picătura de final a fost una dulce” și avem convingerea că, sub bagheta lui, ”U” Cluj se va înscrie între echipele de top ale Ligii Naționale de baschet feminin.

Unui om care are deja lipit pe suflet „timbrul cu U” nu putem să îi spunem decât: mulțumim Ioannis Koukos și mult succes!

Comments

comments