Vasile Boboș – antrenor al secției de atletism

Sunt antrenor al secției de atletism din cadrului Clubului Sportiv Universitatea Cluj de 4 ani. La început când am venit la club, am fost atât antrenor, cât și sportiv. Ca sportiv am adus câteva medalii pe plan național pentru CS Universitatea Cluj, dar cele mai mari satisfacții le am ca și antrenor.

Am practicat acest sport timp de 22 de ani și am decis să trec de partea cealaltă a cronometrului, să încerc să îi învăț pe alții ce am făcut eu atâția ani. Am încercat să vin cu o mentalitate nouă în metodele de antrenament, un ”altceva” decât ceea ce s-a făcut până acum la noi în țară.

În momentul de față am plăcerea să îi antrenez pe campionii naționali la probele de 100m și 400m: Rezmiveș Petru, respectiv Parge Robert.

Sunt foarte bucuros că fac parte din acest mare club cu tradiție (CS ”U” Cluj), din această familie numeroasă, cu atâtea sporturi de tradiție. Condițiile de pregătire sunt propice performanței. Avem cam tot ce am avea nevoie pentru a performa: Cluj Arena (pista Atletism), staff medical foarte bun, centru de recuperare și tratament, precum și alte facilități.

În ultimii 3 ani am încercat cu colegii mei să ridicăm secția de atletism acolo unde merita, adică printre cele mai puternice din club, dar treptat și din țară (cel puțin așa sperăm).

Comments

comments