Urmează o nouă provocare în Liga Florilor MOL

 Foto: Marius Jucan

Foto: Marius Jucan

Marți și miercuri se desfășoară în Sala Polivalentă din capitală meciurile din cadrul etapei a 11-a a Ligii Naționale de handbal feminin.

Universitatea Cluj va întâlni mâine, 24 februarie, de la ora 15,45 pe H.C. Dunărea Brăila, formație care a câștigat ultimele trei dueluri directe cu echipa noastră, de fiecare dată cu același scor, 33-25.

„Studentele” se vor prezenta la start cu moralul ridicat în urma jocului bun și a rezultatului pozitiv obținut etapa trecută când, după un final incandescent, au reușit să învingă pe Gloria 2018 Bistrița Năsăud cu 25-24.

De cealaltă parte, brăilencele, care acum se află pe locul 7 în clasament cu 15 puncte, au reușit și ele o victorie importantă în runda precedentă, 29-28 cu Măgura Cisnădie.

„Știm că după victoria cu Gloria Bistrița lumea are așteptări tot mai mari de la noi. Mă bucur că am reușit să facem o mică bucurie suporterilor și tuturor celor care cred în noi. Mergem la București cu moralul ridicat, însă întâlnim un adversar foarte bun, care a reușit o calificare europeană importantă. Trebuie să dăm tot ce avem mai bun, dacă reușim să ne ținem aproape de ele, este posibil să se întâmple orice. O victorie ar fi senzațională, o înfrângere nu ar trebui să surprindă pe nimeni. Jocul nostru din ultima perioadă ne dă speranțe că e doar o chestiune de timp până să înaintăm în clasament”, a subliniat Sergiu Cacoveanu, directorul sportiv al „alb-negrelor”.

Toate partidele turneului din Liga Florilor MOL de la București vor putea fi urmărite contra cost pe site-ul tv.frh.ro.

Comments

comments