Ungureanu: „Am pierdut meciul, dar am câștigat o echipă”

 Foto: Brădeanu Photography

Foto: Brădeanu Photography

Voleibaliștii Clubului Universitatea Cluj au primit sâmbătă vizita formației CS Dinamo București, într-un meci ce a contat pentru etapa a X-a, prima din retur, a Diviziei A1. Partida s-a încheiat cu victoria oaspeților, scor 3-1 (25-11, 19-25, 25-20, 25-18), dar universitarii clujeni au făcut un joc bun punând probleme „câinilor roșii” în ultimele trei seturi.

„A fost unul dintre cele mai frumoase meciuri din ultimii anii, spectaculos și cu răsturnări de situații și reveniri. Din păcate am pierdut meciul, dar am câștigat o echipă foarte omogenă și pot să spun, cu cea mai mare convingere, că este unul dintre cele mai închegate loturi pe care l-am avut la Cluj. Duminică am mers cu o parte din băieți să incurajăm fetele de la handbal și am fost opriți de foarte mulți suporteri care ne-au felicitat pentru dăruire, lotul omogen și echipa frumoasă pe care o avem. Cred că este cel mai frumos lucru și cel mai satisfăcător care se poate întâmpla unui manager și sportivillor. Nu am altceva ce să zic, decât să felicit echipa și sunt convins că poate și mai mult, iar la meciurile următoare în mod cert o să obținem și puncte. În momentul de față suntem mulțumiți pentru omogenitate și lot”, a declarat managerul voleibaliștilor universitari, Bogdan Ungureanu.

Tot sâmbătă, 11 ianuarie, Sala Sporturilor „Horia Demian” a găzduit și meciul fetelor de la ”U” NTT Data Cluj și CS Știința Bacău. Jocul a contat pentru etapa a XII-a și a fost adjudecat de către băcăuance cu scorul de la 3 la 0 (20, 15, 22).

Comments

comments