Uneori trebuie și un dram de noroc

Universitatea Cluj a trebuit să se recunoască învinsă, ieri, în cel de al doilea meci al Fazei a 2-a a Play-off-ului Ligii Naționale de baschet feminin, în care s-a dovedit din nou că, din când în când, ca să câștigi trebuie să ai și un dram de noroc.

Cam asta le-a lipsit elevelor lui Ioannis Koukos și Vlad Bota în întâlnirea din Sala Sporturilor „Horia Demian” cu CSM Alexandria, încheiată cu scorul de 63-51 pentru oaspete. Primele două sferturi au fost de coșmar pentru ”U”: 19-9 și respectiv 21-11 în favoarea teleormănencelor și în ciuda revenirii echipei noastre în repriza a doua, pe sferturi 13-8 și 18-15, diferența de la pauză a fost prea mare pentru a putea fi recuperată.

Ioannis Koukos a explicat pentru u-cluj.ro ce s-a întâmplat pe parchet:

„Din păcate astăzi a fost una din acele zile în care ne-am simțit total lipsiți de măcar un pic de noroc. În prima repriză CSM Alexandria au avut 9 din 10 aruncări reușite de trei puncte ceea ce ne-a „omorât” atât fizic cât mai ales în ceea ce înseamnă mentalitate. În repriza a doua am jucat mai bine, am pus presiune mai ales în defensivă dar cele 20 de puncte diferență din prima parte a jocului au fost foarte dificil de acoperit. Dar asta e viața, câteodată trebuie să mai ai și un pic de noroc. Urmează ultimele meciuri din play-off, cu ACS KSE Târgu Secuiesc, în care sperăm și ne dorim tot ce e mai bine pentru echipă și să facem o figură frumoasă.”

Punctele pentru ”U” au fost reușite de: Makeda Clarke Nicholas 18, Alexandra Uiuiu 16, Taneka Rubin 11 și Amira Al Ash Hab 6.

Partida a fost transmisă pe canalul de Youtube FRB TV și o puteți urmări mai jos.

Comments

comments