Un nou transfer la echipa de baschet

 Ashley Polacek

Ashley Polacek

După transferul sportivei Rashida Timbilla, echipa de baschet feminin a mai adus la echipă o canadiancă. Ashley Polacek este născută în 17 septembrie 1996 în Canada, dar deține și cetățenie slovacă. Cu o înălțime de 1,65 metri, Ashley evoluează pe pozițiile 1-2 și vine după patru ani în NCAA.

În sezonul trecut, baschetbalista a avut o medie de 11.2 puncte pe meci, 3.3 pase decisive, 3.1 recuperări și 1.3 intercepții pe meci în echipamentul celor de la Appalachian State University din Carolina de Nord. Ashley a evoluat preț de două sezoane pentru acest colegiu, iar anterior a mai jucat doi ani pentru University of Central Florida.

Pe langă cele două jucătoare de origine canadiană, baschetbalista din Statele Unite ale Americii, Korinne Campbell, va evolua și în sezonul următor pentru clubul nostru. Extrema a ajuns la ”U” în luna ianuarie a acestui an și a impresionat prin evoluțiile ei.

Bianca Stoica, Alexandra Uiuiu și Andreea Fleșer și-au prelungit și ele contractele, în timp ce Teodora Neagu și Tunde Kilin s-au despărțit de clubul alb-negru.

 

Comments

comments