Un nou coordonator la ”U” Cluj

După ce ieri am anunțat transferul coordonatorului Liviu Râpeanu, astăzi, conducerea seției de volei a Clubului Universitatea Cluj a perfectat un nou transfer.

Este vorba despre un jucător de perspectivă în voleiul masculin românesc, Eduard Flavian Catrina. Sportivul de 21 de ani a venit sub formă de împrumut de la Unirea Dej, formație la care a evoluat în ultimele două sezoane.

Eduard Catrina, născut pe 2 iulie 1997 la Craiova și 194 de centimetri înălțime, și-a făcut junioratul la Colegiul Național ”Nicolae Titulescu” din Craiova, a fost component al naționalei de juniori și joacă pe postul de coordonator.

„Am înțeles că sunt mulți jucători tineri anul acesta în lot, iar antrenorii sunt buni și putem lucra bine cu ei. Sper să mă integrez în echipă și să facem un lucru bun cu echipa anul acesta”, a spus coordonatorul Eduard Catrina.

„Așa cum am spus ieri, nu ne oprim cu transferurile, din câte se vede am mai făcut încă unul. Sper să mai reușesc încă două. În momentul de față la echipă avem doi libero, Neag și Cămui, pe care eu îi văd, cel puțin pe unul dintre ei, la naționala României pe viitor. În ceea ce-i privește pe cei doi ridicători tineri, Grigoraș și Catrina, sper să fie și ei în vederile naționalei pentru că este penurie de ridicători la noi în țară. Îi urez «Bine ai venit!» și să se integreze cât mai repede în colectivul echipei. Acest împrumut de un an de zile sper să-l transformăm într-un transfer definitiv”, a punctat Bogdan Ungureanu, managerul echipei de volei masculin.

Îi urăm „Bun venit”!

Comments

comments