Un Grand Prix și două cupe europene la judo, în weekend

La sfârșitul acesti săptămâni sunt programate trei competiții internaționale de judo, pentru fiecare categorie de vârstă.

Astfel, în Turcia va avea loc „Antalya Grand Prix” în perioada 5-7 aprilie. La această competiție și-au anunțat participarea 533 de sportivi din 78 de țări. De la ”U”-CSM Cluj vor participa cinci judoka. Monica Ungureanu și Alexandra Pop se vor bate în limitele categoriei -48 kg, Dobre Ștefania va intra la categoria -63 kg, Răzvan Bodea va lupta la -73 kg, iar Ionuț Vasian concurează la categoria -100 kg.

Sâmbătă și duminică, 6-7 aprilie, vor avea loc două cupe europene, una de juniori la Lignano, Italia și una destinată cadeților, la Teplice, Cehia.

„Lignano Junior European Cup 2019” strânge la start 651 de judoka din 36 de țări, iar de la ”U”-CSM Cluj vor participa patru juniori: Denisa Așchiopoaie (categoria -57 kg), Adrian Șulcă (categoria -73 kg), Paul Creată și Riccardo Stoica, ambii la categoria -90 kg.

La Cupa Europeană de cadeți de la Teplice, Cehia vor participa 793 de sportivi din 33 de țări, iar de la ”U”-CSM Cluj vor intra în competiție sportivii: Silvia Gherman (categoria -48 kg), Roxana Oprea (categoria -48 kg) și Ioan Dzitac (categoria -55 kg).

Comments

comments