Ultimul turneu din acest sezon în Liga Florilor Mol

 Foto: JFritz Fotograf

Foto: JFritz Fotograf

Universitatea Cluj întâlnește astăzi, de la ora 18,30, în Sala Rapid din capitală, pe CS Măgura Cisnădie în cadrul etapei a 28-a a Ligii Florilor Mol la handbal feminin.

Înaintea acestei runde, echipa sibiană ocupă locul 5 în clasament dar fetele noastre au dovedit de atâtea ori că dacă se mobilizează pot face un meci frumos și să obțină un rezultat bun.

În cadrul turneului de la București, ultimul din această ediție de campionat, „U” Cluj urmează să mai joace miercuri cu SCM Râmnicu Vâlcea iar joi, în ultima etapă, cu SCM Craiova.

Meciul dintre Universitatea Cluj și Măgura Cisnădie va începe astăzi, la ora 18,30 și va putea fi urmărit contra cost pe canalul de Youtube FRH TV.

„Turneul trecut am menționat faptul că dacă ne dorim cu toții cel puțin o victorie, o vom obține și am obținut-o împotriva unei echipe de talie europeană, Dunărea Brăila. Turneul acesta spun același lucru, depinde din nou de noi, cât de mult suntem dispuși la sacrificiu pentru că valoare am demonstrat că avem să ne batem cu oricine. Fetele sunt ușor obosite și e normal, am jucat în 7-8 jucătoare un retur întreg în 40 de zile. Din păcate a venit vremea și ne vom despărți de mai multe jucătoare care au semnat cu alte echipe. Din punctul meu de vedere am avut cea mai frumoasă echipă din ultimii 5 ani și per total sunt mulțumit, având în vedere bugetul nostru, am obținut victorii frumoase. Vreau să încheiem acest sezon cu capul sus așa cum am încercat să ieșim de pe teren la fiecare meci prin prestațiile noastre. Mâine este o zi importantă, există posibilitatea jucării unui baraj de rămânere în prima ligă, vom vedea”, a declarat Sergiu Cacoveanu, directorul sportiv al ”U” Cluj.

Comments

comments