”U” va juca în play-out-ul Ligii Naționale de rugby

 Foto: Facebook Rugby Romania

Foto: Facebook Rugby Romania

Liga Națională de Rugby se va relua în luna august cu meciurile din play-off și respectiv play-out.

Universitatea Cluj, care a terminat prima parte a campionatului pe locul 3 în Grupa A, va evolua în play-out-ul competiției alături de R.C. Grivița București, Știința Petroșani, Politehnica Iași, R.C. Gura Humorului, C.S.M. Suceava, C.S. Năvodari, R.C. Bârlad, C.S.M Galați și C.S.U. Alba Iulia.

Formatul competițional este cel cu un singur meci, în total 9 etape, ordinea fiind stabilită prin tragere la sorți.

În prima rundă, programată în 20 august, ”U” va întâlni pe teren propriu pe C.S.M. Galați urmând ca apoi să mai joace pe stadionul din Parcul sportiv „Iuliu Hațieganu”, în ordine, cu: C.S.U. Alba Iulia, Știința Petroșani, R.C. Gura Humorului și C.S. Năvodari.

Elevii lui Cristian Săuan vor încheia campionatul în 26 noiembrie, în deplasare, cu RC Bârlad.

În luna octombrie, ”U” va evolua și în Cupa României alături de Steaua, Dinamo, C.S.M. Știința Baia Mare, S.C.M. U.S.A.M.V.B. Timișoara, R.C. Bârlad, R.C. Gura Humorului și C.S.U. Alba Iulia.

Conform tragerii la sorți, în sferturile de finală ale competiției Universitatea va întâlni, în deplasare, pe Steaua București.

Campionatul Național Rugby 7 se va disputa în luna septembrie, echipele având termen limită pentru înscriere în competiție data de 24 iunie.

Comments

comments