”U” a urcat pe locul 2 în Divizia A Seria C la handbal feminin

Universitatea Cluj a obținut sâmbătă o victorie muncită dar cu atât mai prețioasă, în partida din etapa a11-a a Diviziei A Seria C la handbal feminin. Oaspete în Sala Sporturilor „Horia Demian” a fost echipa Gloria 2018 Bistrița Năsăud Div A, pe care ”U” a întrecut-o cu 31-28 după ce la pauză bistrițencele conduceau cu 14-13.

La finalul partidei antrenorul Ioan Ani Senocico a declarat pentru u-cluj.ro:

A fost un meci dificil pe care ne bucurăm că am reușit să-l câștigăm. Nu am avut efectivul complet la antrenamentele din această săptămână și asta s-a văzut în jocul nostru. Din păcate după meciul de astăzi mai avem o jucătoare accidentată și acum așteptăm verdictul medicilor. În rest ne vom bucura de acest weekend liber iar de luni vom începe pregătirea meciului următor.

Golurile pentru ”U” au fost marcate de: Andreea Bărbos 9, Corina Cordoș 6, Cristina Crețu și Larisa Șerban câte 5, Tea Câmpean 2, Alexandra Ploscar și Gabriela Isrtatie câte 1 gol. Au mai jucat Valeria Popovici, Reka Tamas, Alexia Gherghe și Ștefania Pîrvulescu iar poarta a fost apărată de Mădălina Pușcaș, autoare a două goluri și respectiv Maryna Dumanska.

În urma acestui rezultat, coroborat cu înfrângerea echipei CNOPJ Baia Mare la Turda, „studentele” au urcat pe treapta a doua a clasamentului și vor avea în etapa următoare un nou examen dificil, de această dată în deplasare chiar cu CNOPJ Baia Mare.

Comments

comments