”U” Prodvinalco primește sâmbătă vizita dinamoviștilor

 Foto: Ștefan Martinescu

Foto: Ștefan Martinescu

Rugbyștii formației ”U” Prodvinalco vor disputa sâmbătă, 27 mai, meciul 3 din cadrul play-out-ului Super Ligii CEC Bank 2017. „Alb-negrii” primesc vizita celor de la CS Dinamo București iar jocul este programat a se desfășura în Parcul Sportiv „Iuliu Hațieganu” cu începere de la ora 11:00.

Bătălia pentru trofeul de campioană națională este programată duminică, 28 mai, ora 19:00, pe stadionul „Arcul de Triumf” între CSM Știința Baia Mare și Timișoara Saracens.

Înainte de ultimul meci din campionat tehnicianul universitarilor clujeni, Horea Hîmpea, a declarat următoarele:

O să avem o echipă inedită, să zic așa, cu foarte mulți copii născuți în 97-98 deoarece că vrem să vedem care o să rămână pentru noul campionat. Ne gândim ca în sezonul următor să punem foarte mult accent pe copii. Inclusiv cei pe care i-am folosit în ultimele trei meciuri sunt niște copii tineri la care am văzut că au capacitatea să facă față nivelului de Superligă. Într-adevăr vor trebui să muncească mai mult, dar o să începem pregătirea după o mică vacanță, pregătire în care ne vom axa mai mult pe acești tineri. O să fie un meci foarte greu în compania lui Dinamo deoarece este o echipă foarte bună, dar noi de fiecare dată am făcut meciuri bune cu Dinamo. O să fie foarte greu să câștigăm, dar sperăm să ne bucurăm de acest ultim meci din superligă. Vreau să văd bucuria sportivilor de a fi în teren și de a juca rugby”.

Comments

comments