”U” NTT Data Cluj primește vizita echipei CSU Tg. Mureș

 Sursă foto: Silviu Cristea

Sursă foto: Silviu Cristea

În etapa a X-a a Diviziei A1, prima a returului, ”U” NTT Data Cluj va primi vizita formației CSU Medicina CSS Târgu Mureș. Partida va avea loc în Sala Sporturilor „Horia Demian” vineri, 15 decembrie, de la ora 17:30 și este ultima din acest an pentru echipele de volei, care vor intra în vacanță.

„Aș spune că e un meci decisiv pentru noi deoarece o victorie ne-ar menține în cărți, foarte aproape de locurile 6-7, iar o înfrângere ne-ar îndepărta de acest pluton. Pe suporteri îi așteptăm într-un număr cât mai mare la sală ca să ne ofere susținerea lor. E ultimul meci din acest an și vrem să intrăm în vacanță cu o victorie”, a menționat Ciprian Dârnescu, tehnicianul „studentelor”.

Echipa clujeană se află pe locul 10 cu două puncte, iar oaspetele ocupă poziția a opta cu șase puncte. Zălăuanii Ionuț Buciu și Marius Lazăr sunt arbitrii care vor oficia această partidă, iar observator din partea Federației Române de Volei este Dorin Ștefan. Cele două echipe s-au întâlnit în prima etapă a turului pe terenul formației din Târgu Mureș, care și-a adjudecat victoria cu 3:1.

 

Comments

comments