”U” NTT Data Cluj, prima victorie din acest sezon

 Sursă foto: Marius Jucan

Sursă foto: Marius Jucan

”U” NTT Data Cluj a jucat etapa a șaptea a Diviziei A1 pe teren propriu contra echipei ACS Penicilina Iași. Partida a avut loc sâmbătă, 25 noiembrie, de la ora 15:00 și s-a încheiat cu 3:2 pentru voleibalistele clujene, fiind prima victorie din acest sezon. Rezultatele din seturi au fost 17-25, 25-17, 25-22, 19-25, 19-17.

„A fost un meci incredibil de greu şi ne aşteptam să fie aşa. Iaşiul e o echipă ca şi noi, aproximativ de acelaşi nivel. Am avut suişuri şi coborâşuri în evoluție şi trebuie să învățăm să gestionăm anumite momente altfel. Sperăm să ne fi deblocat din punct de vedere psihic pentru că nu a fost uşor după şase etape fără victorie. Divizia A este foarte dură şi trebuie să ne obişnuim cu asemenea adversari”, a explicat Ciprian Dârnescu, tehnicianul clujencelor.

Căpitanul echipei, Raluca Bucur, a fost cea mai bună marcatoare a echipei gazdă, iar din formația oaspete s-a remarcat Maria Grabovețcaia cu 25 de puncte.

De cealaltă parte, voleibaliștii antrenați de Răzvan Parpală și Romeo Lotei au pierdut cu 0:3 partida din etapa a X-a a Diviziei A1 disputată contra echipei CS Dinamo București. Rezultatele seturilor disputate în Sala Sporturilor „Horia Demian” sâmbătă, 25 noiembrie, au fost 25-10, 25-22, 29-27.

Comments

comments