”U” joacă la Reșița în Divizia A la handbal feminin

În etapa a 12-a din Divizia A Seria C la handbal feminin Universitatea Cluj joacă duminică, în deplasare cu CSU Reșița, un meci în care fetele noastre pornesc net favorite cel puțin prin prisma locurilor ocupate în clasament.

Gazdele ocupă locul 5 în ierarhie cu 4 puncte și un palmares de o victorie, un meci terminat la egalitate și 6 înfrângeri în timp ce fetele noastre sunt pe poziția a 2-a cu 15 puncte câștigate în cele 5 victorii din totalul de 7 meciuri disputate până acum.

Înaintea acestui joc, antrenorul Ioan Ani Senocico a declarat pentru u-cluj.ro: „Urmează etapa de la Reșița, unde vom întâlni o echipă tânără care vrea întotdeauna să arate că locul ei este mai sus în clasament. Mergem acolo hotărâți să luăm cele 3 puncte dar asta înseamnă o atitudine și o concentrare foarte bună din partea noastră. Sper ca ușor, ușor să intre în ritm și jucătoarele care au fost accidentate și împreună să câștigăm acest meci care în proporție de 90 la sută ne duce la turneul final.”

Confruntarea dintre CSU Reșița și ”U” Cluj-Napoca va începe duminică la ora 12 în Sala Complexului Sportiv UBB din localitatea cărășeană.

Comments

comments