”U” joacă joi în deschiderea etapei de handbal masculin Divizia A

Universitatea Cluj întâlnește joi 10 noiembrie, de la ora 14, în Sala Sporturilor „Horia Demian”, pe Minaur Baia Mare DivA, în cadrul etapei a 9-a a Diviziei A Seria D la handbal masculin.

Înaintea acestei partide, oaspeții se află pe locul 6 în clasament cu 9 puncte în timp ce ”U” s-a instalat pe prima poziție în ierarhie, cu 21 de puncte, după ce echipa CSM Făgăraș a „călcat greșit” în etapa a 8-a, în deplasare la CSM Odorheiu-Secuiesc Div A.

Într-o declarație premergătoare pertidei, antrenorul Ionuț Ramaba a spus: „Ne dorim foarte mult să facem un meci bun, să păstrăm lucrurile care ne-au ieșit și să le îndreptăm pe cele greșite. Am lucrat mult în ultima perioadă și sper ca acest lucru să se reflecte si în jocul nostru de mâine. Îmi doresc ca toată lumea să evolueze și în plus fiecare jucător să își crească nivelul individual de la meci la meci.”

Celelalte trei meciuri ale rundei sunt programate duminică, printre acestea figurând și confruntarea dintre celelalte două pretendente la podiumul seriei, CSM Sighișoara și CSM Făgăraș, aflate acum la egalitate de puncte pe locurile 3 și respectiv 2.

Comments

comments