”U” ia startul în Divizia A la handbal masculin

Mâine, 16 septembrie, de la ora 17, în Sala Sporturilor „Horia Demian” va avea loc meciul de debut al ediției 2022 – 2023 a Campionatului Național de handbal masculin Divizia A seria D, în care ”U” Cluj întâlnește pe AHC Potaissa Turda DivA.

Cu o nouă conducere tehnică, Ionuț Ramba – antrenor principal ajutat de Răzvan Szopka – antrenor cu portarii, Cristian Coroian – director tehnic și Mihai Bogdan – kinetoterapeut dar și cu mulți tineri de mare perspectivă în lot, ”U” țintește promovarea în Liga Națională, așa cum spunea managerul Liviu Hossu: „nu oricum ci câștigând toate meciurile în Divizia A.”

La rândul lui, antrenorul-jucător Ionuț Ramba a declarat pentru u-cluj.ro

Am avut două luni de pregătire pe plan local, pregătirea fizică în Parcul „Iuliu Hațieganu și în sala de forță iar antrenamentele de handbal le-am derulat în Sala „Horia Demian”. Ultimele 3 săptămâni au fost dedicate celor 6 meciuri de pregătire în care am încercat să legăm relațiile cu jucătorii noi, să vedem la ce capitole stăm mai bine și unde trebuie să lucrăm, să îmbunătățim, să avem un joc colectiv. În aceste partide timpul de joc a fost împărțit egal, fiecare sportiv având șansa să evolueze și să își demonstreze calitățile.

Mai sunt câteva lucruri de pus la punct, lucruri care bineînțeles necesită timp și răbdare dar suntem optimiști și nerăbdători să începem campionatul și de asemenea ne dorim să debutam cu dreptul. Eu îmi doresc să avem un joc frumos, colectiv, plăcut, să atragem suporterii la sală și să creștem de la meci la meci iar la final sa fim între echipele fruntașe țintind către un loc de promovare.”

Partida dintre Universitatea Cluj și AHC Potaissa Turda DivA va începe vineri, 16 septembrie, la ora 17 și va putea fi urmărită și pe canalul nostru de Youtube „UCluj TV”.

Comments

comments