”U” Elbi va avea parte joi, la Timișoara, de un nou un meci dificil

Liga Națională de rugby masculin continuă cu meciurile din etapa a 3-a în care ”U” Elbi Cluj-Napoca joacă joi, de la ora 11, în deplasare, cu SCM USV Timișoara.

În ciuda rezultatului negativ din runda precedentă, ”U” a făcut un meci foarte bun cu Dinamo și pleacă în Banat cu un moral pe măsură. La rândul lor, timișorenii au disputat o singură partidă în această nouă ediție a Ligii Naționale, cu Dinamo, pe care au învins-o tot la Timișoara, cu 22-3.

Înaintea acestei întâlniri, antrenorul Cristian Săuan a declarat pentru u-cluj.ro: „Mergem la Timișoara să facem o partidă cel puțin la fel de bună ca și cea cu Dinamo. Trebuie să menținem atitudinea la nivelul din meciul trecut și să ne batem pentru fiecare punct. Va fi un meci la fel de greu pentru noi, poate chiar mai greu decât cel anterior iar asta trebuie să ne motiveze pe măsură. Important este să avem încredere în potențialul nostru și să credem că ne putem ridica la nivelul oricărui adversar.”

Meciul dintre SCM USV Timișoara și ”U” Elbi Cluj-Napoca va începe joi la ora 11 și va putea fi urmărit în direct pe canalul de Youtube „Rugby TV”.

Comments

comments