”U” Elbi încheie sâmbătă sezonul în Liga Națională de rugby

”U” Elbi Cluj-Napoca joacă sâmbătă, pe terenul din Parcul Sportiv „Iuliu Hațieganu” meciul său de încheiere a sezonului 2023 în Liga Națională de rugby masculin în compania echipei Politehnica Iași, întâlnire directă și decisivă pentru ocuparea locului 5 în clasamentul competiției.

Antrenorul Cristian Săuan a prefațat pentru u-cluj.ro această confruntare și a făcut totodată o scurtă trecere în revistă a evoluției echipei noastre în această ediție de campionat:  „Sâmbătă dorim să încheiem acest sezon cu o partidă foarte bună. Este ultima etapă din acest an competițional și cred că toată lumea implicată la echipă deja trăiește acel sentiment de încheiere. La meciul cu Politehnica Iași trebuie să ne ridicăm la un nivel superior celui din ultima etapă, în special la organizarea defensivă, parte componentă care trebuie făcută cu o doză de atitudine pe măsură și doar așa va veni și progresul și ceea ce ne dorim la final: victoria. Fiecare meci trebuie să fie unic și tratat cu maximă mobilizare. Jucătorii pe care îi avem la dispoziție pentru partida de sâmbătă sunt într-o stare fizică și mentală foarte bună, dornici de confruntare și de obținerea unei noi victorii. Nu a fost un an ușor, un an cu multe provocări dificile dar si cu multe satisfacții pe măsură iar sacrificiile tuturor cred că au fost plusul care ne-a adus de multe ori ieșirea din situații grele și obținerea unor rezultate uneori nesperate. Poate în câteva confruntări, cu câțiva noi jucători atașați la echipă, puteam spera la ceva mai mult. Nu a fost ușor pentru nimeni, doar noi știm asta iar pentru ceea ce am reușit trebuie să ne bucurăm și să mulțumim tuturor celor care au contribuit la obținerea acestor rezultate.”

Meciul dintre ”U” Elbi Cluj-Napoca și Politehnica Iași va începe sâmbătă la ora 11, pe terenul din Parcul Sportiv „Iuliu Hațieganu” și va putea fi urmărit și pe canalul nostru de Youtube „UCluj TV”.

Comments

comments