”U” a dominat Campionatul Național de judo feminin sub 18 ani

Echipa de judo feminin Universitatea Cluj a câștigat de o manieră categorică Campionatul Național pe echipe pentru sportivele sub 18 ani desfășurat sâmbătă în Sala Polivalentă din Complexul Olimpic Sportiv Izvorani.

Fetele antrenate de Florin Bercean, Gianina Andreica și Bodo Roland au surclasat pe rând pe LPS CSU Craiova cu 5-0, SCM Deva ”B” cu 4-1, SCM Deva ”A” cu 5-0 și respectiv LPS Focșani cu 4-1.

”U” Cluj a aliniat o formație din care au făcut parte: Alexia Bogdan la categoria 48 de kilograme, Luciana Cătană la 52 kilograme, Vanesa Tolea la 57 de kilograme, Ana Suciu la 63 de kilograme și Balogh Hanna la categoria +63 de kilograme, toate aceste tinere meritând pe deplin cele mai calde felicitări.

La finalul întrecerilor, Gianina Andreica a ținut să remarce faptul că „de pregătirea fetelor s-au ocupat și fostele campioane Loredana Ohâi și Monica Ungureanu care se implică mult în dezvoltarea echipei de cadeți ca de fapt la toate generațiile tinere și sperăm ca cele două să devină în timp antrenoare de valoare.”

Comments

comments