Turneul final al Campionatului Național de volei pe plajă

Mihai Popovici și Adrian Pop vor participa la Turneul final al Campionatului Național de volei pe plajă 2022, care se va desfășura la baza de agrement Brizo din Iași.

În competiția masculină s-au înscris 16 echipe însumând 32 de sportivi iar sistemul competițional va fi sub forma unui tablou cu dublă eliminare.

Astăzi, 10 august, de la ora 20 au loc deschiderea oficiala, întâmpinarea sportivilor și a oficialilor, ședința tehnică, prezentarea echipelor și predarea echipamentelor de joc, urmate de un meci demonstrativ de volei pe plajă.

Meciurile de pe tabloul de 16 echipe vor începe mâine, 11 august, la ora 9 și vor continua până duminică, atunci când se vor desfășura semifinalele și finalele urmate, la ora 20, de festivitatea de premiere.

Turneul final al Campionatului Național de volei pe plajă este organizat în parteneriat cu Federația Română de Volei iar meciurile vor putea fi urmărite live pe platformele de Facebook și Youtube ale sponsorului principal Brizo, în timp ce finalele vor fi transmise în direct pe canalul TVR3.

Cele două terenuri care vor găzdui meciurile turneului sunt amenajate cu un nisip special, extras din albia râului Siret iar valoarea premiilor se ridică la peste 10.000 de euro.

Comments

comments