Trombițaș: „Va fi un meci greu pentru noi”

 Sursă foto: Marius Jucan

Sursă foto: Marius Jucan

În etapa a șasea din Divizia A1, voleibalistele de la ”U” NTT Data Cluj primesc vizita echipei CSM București, ocupanta locului secund. Partida va avea loc sâmbătă, 24 noiembrie, în Sala Sporturilor „Horia Demian” începând cu ora 12:00.

„O să fie un meci greu pentru noi, dar sper să demonstrăm că suntem o echipă bună. Noi acasă jucăm bine și încercăm să facem față acestui meci. CSM București e o echipă valoroasă, de top, care joacă în Champions League. Îmi doresc ca fetele să joace bine, iar suporterii să vină la sală și să fie tot mai mulți de la meci la meci. E o plăcere să vezi, dar mai ales să joci cu tribuna plină”, a spus Luminița Trombițaș, tehnicianul clujencelor.

Echipa universitară ocupă locul șase cu șase puncte, având același punctaj ca și Agroland Timișoara și CSM Lugoj. În schimb, CSM București ocupă locul secund cu 11 puncte, cu unul mai puțin ca liderul CSM Volei Alba-Blaj. Un bilet pentru intrarea la meci poate fi achiziționat cu 10 lei, studenții și pensionarii au 50% reducere, iar elevii intră gratuit pe baza carnetului de elev.

Comments

comments