A treia victorie din tot atâtea meciuri jucate la handbal masculin

 Foto: JFritz Fotograf

Foto: JFritz Fotograf

Play-off-ul de promovare al Diviziei A la handbal masculin a continuat cu meciurile etapei a 3-a, în cadrul căreia Universitatea Cluj a trecut fără probleme de CSU „Constantin Brâncuși” Târgu Jiu cu 44-29 (24-13). Întâlnirea a fost la discreția handbaliștilor noștri care au avut și posibilitatea de a exersa câteva faze lucrate la antrenament, faze care au făcut deliciul spectatorilor aflați duminică seara, în Sala Sporturilor „Horia Demian”. A fost, în același timp, a treia victorie consecutivă a băieților noștri care își mențin astfel prima poziție în clasament.

La finalul întrecerii, antrenorul Ionuț Ramba a spus: „A fost un test util în care toată lumea a jucat și am încercat diferite variante atât în atac cât și în apărare. Mă bucur că am reușit să trecem cu bine și fără accidentări peste această săptămână cu 3 meciuri. Ne așteaptă o deplasare dificilă la Iași, cu Politehnica dar avem o săptămână la dispoziție să punem la punct toate detaliile în așa fel încât în meciul de duminică să fim pregătiți pentru orice situație.”

Pentru ”U” au marcat: Călin Hossu 10 goluri, David Kereki 8, David Noțigan 6, Cătălin Ghivil 4, Tudor Drăgoi, Raul Ostace, Mark Adoreanu și Denis Konya câte 3 și respectiv Ionuț Ramba, Răzvan Mocioi, Bogdan Paul și Cătălin Crișan câte 1 gol. A mai jucat Mircea Anisie iar poarta a fost apărată pe rând de Răzvan Szopka, Vlad Coman și Alexandru Pașca.

  • handbal-masculin-tg-jiu-2023-5
  • handbal-masculin-tg-jiu-2023-3
  • handbal-masculin-tg-jiu-2023-2

Comments

comments