Trei tenismeni universitari la „Daimon Trophy”

Futuresul cu numărul 9 din circuitul ITF al României are loc în perioada 7 – 13 august la București. „Daimon Trophy” este dotat cu premii în valoare de 15.000 $, iar de la Universitatea Cluj participă tenismenii Adi Ungur, Alex Jecan și Bogdan Borza.

La futuresul de 25.000 $ de săptămâna trecută de la Pitești, Adrian Ungur a ajuns în finală, dar a pierdut titlul în favoarea argentinianului Hernan Casanova, aflat la al doilea succes consecutiv, după cel de la Cluj.

La turneul de la București, în proba de simplu, Adrian Ungur îl va întâlni în primul tur pe israelianul Orel Ovil, Alex Jecan se va duela cu Teodor Giusca, iar Bogdan Borza a ratat accesul în turul doi în această dimineață după ce a cedat în fața francezului Evan Furness cu 6-2, 6-0.

Dacă la simplu a terminat devreme competiția, la dublu Bogdan Borza face echipă cu Victor Mugurel Agnastopol și va întâlni azi perechea formată din austriacul Nathan Eshmade și olandezul Sem Verbeek. Universitarul clujean Alex Jecan și cu Vasile Antonescu vor juca pentru accesul în sferturile competiției cu perechea Evan Furness / Maxime Tabatruong din Franța.

Comments

comments