Test dificil în liga Națională de baschet feminin

 Foto: JFritz Fotograf

Foto: JFritz Fotograf

Universitatea Cluj a avut de înfruntat, sâmbătă, un adversar de top în cadrul etapei a 13-a a Ligii Naționale de baschet feminin – FCC Baschet UAV Arad, ocupanta locului secund în clasament, echipă care a pierdut o singură partidă în această ediție de campionat. Cu toată replica bună dată arădencelor, fetele noastre au fost întrecute cu 75-60, pe sferturi 15-15, 15-19, 15-20, 15-21.

De altfel, la finalul partidei, antrenorul Ioannis Koukos a declarat pentru u-cluj.ro: „Am jucat împotriva unei formații foarte puternice și știam că vom avea un meci greu. Cu toate acestea am fost aproape o bună parte a întâlnirii dar din păcate, calitatea jucătoarelor adverse și poate și lipsa noastră de experiență ne-au privat de un rezultat pozitiv. Oricum, fetele au făcut un meci bun care ne ridică moralul pentru următoarele confruntări și suntem deja cu gândul la viitorul adversar.”

Punctele pentru ”U” au fost reușite de: Tanesha Ola Seni Sutton 15 puncte, Ruxandra Diana Chiș 13, Yavheniia Putra 10, Petra Santa 7, Alexandra Uiuiu 5, Miruna Alexia Rus și Mercedes Erika Horvath câte 3 și respectiv Bianca Mihășan și Roxana Popovici câte 2 puncte.

În etapa următoare, ”U” va juca sâmbătă 21 ianuarie, în deplasare cu CSM Alexandria.

  • Foto: JFritz Fotograf
  • Foto: JFritz Fotograf
  • Foto: JFritz Fotograf
  • Foto: JFritz Fotograf

Comments

comments