Suspans, spectacol și controverse în derby-ul județului Cluj

Ultima partidă dintre Universitatea Cluj și Unirea Dej,din această ediție a Diviziei A1 la volei masculin, a avut de toate: spectacol oferit de sportivii celor două formații, suspans în evoluția scorului și decizii de arbitraj contestate, uneori vehement, de cele două formații.

Până la urmă dejenii au învins cu 3-2 după ce au câștigat primele două seturi la 26 și la 19, apoi le-au pierdut pe următoarele la 23 și la 27 iar în setul decisiv s-au impus cu 16-14.

La finalul întâlnirii antrenorul lui ”U”, Vicențiu Dumitrescu a declarat pentru u-cluj.ro:

„A fost un meci deschis oricărui rezultat în condițiile în care a fost a patra întâlnire din acest sezon cu cei de la Dej, două le-am câștigat noi, două le-au câștigat ei, cea de astăzi nu mai conta în ierarhie dar rivalitatea sportivă dintre cele două cluburi a dus la un meci frumos și palpitant chiar. Am început mai prost am pierdut două seturi apoi pe parcursul jocului ne-am revenit însă la finalul setului decisiv, din cauza unor greșeli de arbitraj atât ale celor doi oficiali cât și a tușierului am fost învinși.”

La rândul lui, managerul Bogdan Ungureanu a spus:

„Cele două echipe oferă de obicei meciuri spectaculoase, așa cum a fost și astăzi, am avut o partidă frumoasă, cu faze de volei autentic însă, din păcate, arbitrii au ieșit negativ în evidență deși în mod normal ar fi trebuit să treacă neobservați în tumultul acestei frumoase dispute sportive”.

Punctele pentru ”U” au fost reușite de: Vlad Negrean 32, Mihai Popovici 19, Andrei Varga 15, Mădălin Dăineanu 9, Claudiu Iov 6, Ștefan Verciuc 3, respectiv Alexandru Onofrei și Radu Tănase câte 1 punct.

Comments

comments