Succes important în deplasare la handbal masculin

Echipa de handbal masculin Universitatea Cluj a obținut duminică o nouă victorie în deplasare, 39-33 (19-14) cu CSM Sighișoara, în cadrul etapei a 4-a a Diviziei A Seria D la handbal masculin.

Elevii lui Ionuț Ramba au fost în permanență la cârma partidei și au reușit, în Sala „Radu Voina”, un succes clar în fața unei contracandidate la promovare.

Golurile formației noastre au fost înscrise de: Ionuț Ramba 13, Alexandru Coman 7, Cătălin Ghivil 5, David Kereki 4, Mark Adoreanu 3, Tudor Drăgoi, Bogdan Paul și Raul Ostace câte 2 și respectiv Bogdan Mercean 1 gol. Au mai jucat Denis Konya, Răzvan Mocioi și Cătălin Crișan iar în poartă au fost pe rând Vlad Coman, Răzvan Szopka și Alexandru Pașca.

La finalul întâlnirii, antrenorul Ionuț Ramba a declarat pentru u-cluj.ro:

„Băieții s-au pregătit foarte bine în săptămâna dinaintea meciului. Au fost foarte motivați și-au dorit foarte mult să câștige și să demonstreze că sunt tineri de valoare care își doresc să ajungă la un nivel mai bun. Știam că CSM Sighișoara este o echipă puternică, erau pe primul loc înaintea meciului, știam că au o galerie frumoasă și vor avea o sală plina care îi va împinge de la spate. Din fericire pentru noi lucrurile ne-au ieșit bine și ne-am bucurat toți de fiecare moment din meci și de atmosfera din tribune. Sperăm să rămânem într-o formă bună, să ne revenim până joi din oboseală pentru că ne așteaptă un alt derby, de data aceasta acasă. Ne dorim să păstrăm ritmul, să prestăm un joc frumos de la meci la meci și în timp să vină tot mai multă lume la sală să ne susțină”.

În urma acestui rezultat ”U” a rămas neînvinsă după 4 etape și a urcat pe prima poziție în clasament cu 12 puncte urmată de CSM Făgăraș și CSM Sighișoara cu câte 9 puncte.

În atapa următoare, ”U” va întâlni joi, de la ora 18, în Sala Sporturilor „Horia Demian”, cealaltă pretendentă la promovare, CSM Făgăraș, partidă care va putea fi urmărită și pe canalul nosru de Youtube „UCluj TV”.

Comments

comments