Studenții care practică tirul cu arcul se antrenează la ”U”

Președintele Federației Române de Tir cu Arcul, Cornel Milan a făcut ieri o vizită la sediul CS Universitatea Cluj în condițiile în care componenți ai lotului olimpic, studenți din acest an la universitățile clujene, se antrenează în cadrul clubului nostru și urmează să concureze în competiții cu dublă legitimare.

Cu această ocazie, președintele Federației Române de Tir cu Arcul a putut vedea la lucru studenții arcași și condițiile în care aceștia se pregătesc cu sprijinul Direcției Județene pentru Sport Cluj.

La finalul vizitei, domnul Cornel Milan a declarat pentru u-cluj.ro:

„Ne bucurăm că sportivii noștri au găsit găzduire la Clubul Sportiv Universitatea, cu atât mai mult cu cât ei sunt și studenți la facultățile din Cluj-Napoca. Acest pas este unul important în strategia noastră de dezvoltare și popularizare a acestui sport olimpic care încă nu beneficiază, la nivelul întregii țări, de o bază de antrenament și competiții corespunzătoare. Asocierea sportivilor noștri  cu ”U” Cluj reprezintă pentru ei un imbold suplimentar în contextul în care din lotul olimpic, format acum din 4 sportivi între 18 și 20 de ani, am avut deja o participantă la Jocurile Olimpice și de bună seamă oricare dintre studenții clujeni poate spera și accede la o astfel de performanță.”

Comments

comments